Serviciile noastre

Contact Rapid

  Solicitați consultanță

  Vă invităm să ne contactați în vederea obținerii unei oferte personalizate de servicii sau pentru stabilirea unei întâlniri de consultare.

  contact@protectiamuncii-ssm.ro
  0746 311 592

  PSI - SU - Prevenirea şi stingerea incendiilor şi situaţii de urgenţă

  Conform Legii nr.307/2006 – apărarea împotriva incendiilor reprezintă ansamblul integrat de activități specifice, măsuri și sarcini organizatorice, tehnice, operative, cu caracter umanitar și de informare publică, planificate, organizate și realizate potrivit prezentei legi, în scopul prevenirii și reducerii riscurilor de producere a incendiilor și asigurării intervenției operative pentru limitarea și stingerea incendiilor, în vederea evacuării, salvării și protecției persoanelor periclitate, protejării bunurilor și mediului împotriva efectelor situațiilor de urgență determinate de incendii.

  • Consultanţă PSI conform Legii Nr.307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor, Legii nr.481/2004 privind protecţia civilă, Ordinul OMAI Nr.163/2007 – pentru aprobarea Normelor generale de apărare împotriva incendiilor.
  • Instruire şi instructaje PSI – SU, conform Ordinului OMAI Nr.712/2005, pentru aprobarea Dispoziţiilor generale privind instruirea salariaţilor în domeniul situaţiilor de urgenţă, modificat şi completat cu OMAI 786/2005).
  • Decizii
  • Documente PSI – SU
  • Legislaţie
  • Planuri de evacuare – Organizarea apărării împotriva incendiilor

  Beneficiile oferite clienților noștri

  Urmărim ca fiecare serviciu pe care îl oferim să fie atent construit în jurul cerințelor și nevoilor clienților noștri. În acest sens, investim în primul rând în relația și comunicarea cu dumneavoastră, oferindu-vă la fiecare angajament servicii-suport premium.

  Consultanță preliminară gratuită

  Consultanță preliminară gratuită

  Suport la întocmirea documentației legale

  Suport la întocmirea documentației legale

  Monitorizare la implementare și evaluare

  Monitorizare la implementare și evaluare

  Informaţii utile